Jom Klik

FEED EFG

Jus Orlin Alludra Penuh Khasiat Untuk Wanita

Assalammualaikum w.b.t

Jus Orlin Alludra Penuh Khasiat Untuk Wanita | Mrsyanie pernah kongsikan dengan korang mengenai kebaikan Jus Orlin Alludra dan kali ini Mrsyanie nak kongsikan dengan korang lebih terperinci mengenai Jus Orlin Alludra. Mesti korang nak tahu kesan selepas Mrsyanie gunakan Jus kan dan kali ini Mrsyanie kongsikan juga kandungan yang terdapat dalam Jus Orlin Alludra. 



Jus Orlin Alludra International

Mungkin masih ada yang belum tahu apa itu Jus Orlin Keluaran Alludra International?  Ia merupakan minuman botanical yang dikhususkan untuk menjaga dan dalaman wanita terutamanya buat wanita yang telah berumahtangga. Orlin Botanical Drink, minuman tenaga yang diformulasikan khas untuk golongan wanita untuk membantu meningkatkan tenaga luaran dan dalaman.

Orlin Mix Botanical Drink (Jus Campuran Botanikal Orlin) ini adalah formulasi terbaik untuk wanita berkerjaya, ibu menyusu dan wanita yang sedang meningkat usia/berumur. 


Kandungan Jus Orlin Alludra International:


Formulasi Jus Campuran Botanikal Orlin adalah 101% natural Dibuat dari 3 campuran pemakanan sunnah iaitu Madu, Kurma dan Habatus sauda'. Bukan itu shaaj ianya juga mengandungi Serapat, Collegen, Pueraria, Lobata, Pueraria Mirifica, Sireh, Garcinia Cambogia.

Kelebihan Garcinia Cambogia (Asam Gelugor) Dalam Jus Orlin
  • Menurunkan darah tinggi
  • Merawat kencing manis
  • Mengawal berat badan berlebihan
  • Merawat sakit jantung

Kelebihan Habatussauda Dalam Jus Orlin
  • Meningkatkan daya tahan tubuh untuk kaum Wanita yang mempunyai masalah rasa letih selalu
  • Menguatkan daya ingatan dan konsentrasi untuk kaum Wanita yang berkerja mahupun suri rumah
  • Meneutralkan racun atau asid dalam badan
  • Dapat melancarkan perjalanan susu ibu yang masih menyusukan bayi.

Kelebihan Collagen Dalam Jus Orlin
  • Membantu memperbaiki kulit
  • Menyelesaikan masalah kulit
  • Kulit tampak lebih cantik dan berseri

Apakah Khasiat Dan Kebaikannya? Jus Orlin dapat membantu dalam menyelesaikan masalah letih dan tidak bertenaga. Jus Orlin juga membantu dalam penjagaan mahkota kaum Hawa a.k.a vagina supaya lebih rapat serta bersih dari segala bau kurang segar dan gatal-gatal .

Selain itu, ianya dapat menaikkan, menegangkan dan menganjalkan payudara Antara lain jus orlin juga menstabilkan masalah hormon, meningkatkan tenaga dalaman, meningkatkan keinginan seksual, menambahkan susu badan, mencantikkan pinggul, mengetatkan otot faraj, mengurangkan keputihan, awet muda, meremajakan kulit dan menghasilkan bentuk badan ideal.

Cara pengambilan Jus Orlin:


Cara pengambilan hanya 2 sudu sebelum sarapan atau sebelum tidur waktu malam. Ini puasa dah nak dekat korang boleh amalkan jus 2 sudu sewaktu sahur bagi memberi tenaga sepanjang korang berpuasa.


Testimoni Jus Orlin


Mrsyanie sangat berpuas hati dengan khasiat yang memberi tenaga dan menbantu dalam memperbaiki hormah dalaman Mrsyanie. Sebelum Mrsyanie amalkan jus, balik dari kerja je mesti penat sampai Mrlaling pun merajuk tau sebab tak buatkan minum petang untuk dia. Nasib baik Mrlaling memahami dan dia turut membantu dalam melaksanakan kerja rumah. Sekarang bila amalkan jus ianya memberi tenaga dan kekal cergas. Balik kerja masih lagi Mrsyanie boleh join bersenam tau. Jom kita lihat testimoni pelanggan setia Jus Orlin yang lain:



Tak perlu risau dah dengan kekurangan dalaman mahupun luaran kerana kita pelru yakin dengan apa yang ada pada kita. Dapatkan segera minuman khasiat khusus buat wanita yang ingin mengekalkan kesihatan dan kecantikkan dalam dan luaran. 


Untuk maklumat lanjut:


Jus Orlin Alludra International


Pengasas produk:
Puan Arifah, 017-6767 966

Facebook: Alludra International 


Boleh klik jugak : Jus Orlin Part 1


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

1 comment:

FANPAGE

back off