Jom Klik

FEED EFG

Makan Malam Indah Bersama Tersayang

Assalammualaikum w.b.t

Makan Malam Indah Bersama Tersayang | Tak habis lagi rupanya entry sambutan hari jadi Mrlaling, sampai dan tiba hari jadi Mrsyanie pulak hihi.. Tak pe lah nak kongsikan juga dengan korang salah satu aktiviti romantik yang oleh korang buat sewaktu di Hotel Oriental Star, Lumut. 


Candle Light Dinner



Mrsyanie tak pernah nak uruskan candle light dinner sebenarnya, dan kali ni Mrsynaie nak buat sesuatu yang romantik tapi orang biasa buat.hihi Mrsyanie ingatkan buat Candle Light Dinner mesti mahal tapi di Hotel Oriental Star korang boleh jadikan Candle Light Dinner bajet tapi tetap exclusive gitu. 

  




Mrsyanie sebelum tempah di Hotel Oriental Star, ada jugak buat survey hotel-hotel lain mana yang lebih berbaloi dan bajet. Akhirnya pilihan Mrsyanie adalah di Hotel Oriental Star  dan terus Mrsyanie tempah untuk penginapan sekali. Mrsyanie ingatkan simple je diorang buat, yelah harga pun bajet. Tapi sekali turun ke cafe diorang sediakan meja khas siap hiasan dan kami sahaja yang ada. Kiranya private nya makan malam. Dengan tepi kolam dan keindahan malam yang sangat indah jadikan makan malam kami lebih romantik tau. 

Layanan pihak hotel pun sangat tip top dari mula tempahan sehingga makan malam berlangsung. Menu yang disediakan pun sedap dan dihidangan step by step. Kenyang betul kami malam tu, sebab kuantiti dia lengkap untuk kami.

Menu Candle Light Dinner:


SEA OF LOVE
- Tuna & Shrimp Salad 
  (Serve with Tuna, Shrimp & Grill Zucchini)

LOVE TO REMEMBER
- Potatoes & Green Peas Soup
  (Serve with Chicken Ham & Cheese Crouton)

FANTASY OF LOVE 
- Chicken Piccata
  (Serve with Grilled Chicken Breast & Grilled Potatoes and Asparagus) Or
- Grilled Sea Bass Fillet with Shrimp
  (Serve with Broccoli Puree & Shrimp Sauce)

ALWAYS TO MIND
- Strawberry Mousse
- Coffee & Tea

Harga pakej 

Harga Candle Light Dinner pula hanya RM159.00 untuk 2 orang. Murah berbanding dengan hotel lain yang sempat Mrsyanie survey di Lumut Perak. Ini harga dah termasuk GST dan cukai tau, korang standby RM159.00 sahaja. Kalau korang ada permintaan tambahan lain baru ada cas tambahan.


Jom kita kira bajet trip honeymoon birthday Mrsyanie setakat ini:

Minyak dari Ipoh ke Lumut                    : RM 25.00
Penginapan 1 malam Hotel Oriental Star : RM 156.90
Sewa basikal                                        : FOC
Candle Light Dinner                              : RM 159.00



Untuk pertanya mengenai tempahan Candle Light Dinner:

Hotel The Oriental Star, Lumut Perak

Alamat: Lot 203 & 366, Jalan Iskandar Shah, 
             32200 Lumut, Perak, Malaysia.

Sales Coordinator : Suzlener Renyam anak Muli 
No Tel : 05 – 680 4212
Mobile : 019 – 427 1667 atau  019 – 513 2535



Boleh jugak klik entry dibawah:




Till Next Entry ye!!!

Salam Sayang

3 comments:

  1. ololooo...sweet angattt kak yanie ngn mrlaling nyer..ihihi

    ReplyDelete
  2. harga mmg berpatutan..xmhl xmurah kira ok la nak roman-romatik sekali skala kan...=)

    ReplyDelete
  3. Wahhh. Seronoknya. Makanan dia pon mcm best je

    ReplyDelete

FANPAGE

back off