Jom Klik

FEED EFG

Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya

Assalammualaikum w.b.t


Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya | Lagi bebearapa minggu sahaja kita bakal menyambut bulan Ramadhan yang penuh barakah. Korang dah habis ke ganti puasa? Mrsyanie ermm ada lagi berapa hari lagi ni, tengah pulun habiskan. Itu lah padah sendiri tak mahu ganti awal, kan dah jenuh. Jadi sama juga macam persiapan raya, seelokknya kita buat persiapan awal. Untuk mengelak dari masalah kewangan nanti.

Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya


Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya



Qaseh Zamri Collection adalah slaah sebuha butik yang menyediakan pakaian wanita khususnya. Tak perlu pening nak pikir mana nak beli baju raya, kerana Qaseh Zamri Collection menyediakan baju raya dan koleksi tudung yang trendy dan style.Industri fesyen negara sekarang makin pesat membangun, ada pelbagai koleksi menarik yang turut ditawarkan oleh Qaseh Zamri. Jom kita lihat antara koleksi terdapat di Butik Qaseh Zamri.
Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya, baju murah, baju raya murah
Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya
Asalnya perniagaan butik Qaseh Zamri yang dimiliki oleh Puan Haslina dijalankan hanya secara atas talian (online), namun  masa kesemasa perniagaan Puan Haslina kian berkembang maju hingga wujudnya butik ini tetapi mereka masih membuat penjualan atasa talian bagi pelanggan yang berada diluar kawasan butik. Butik Qaseh Zamri yang terletak di Bandar Country Homes, Rawang dan beroperasi setiap hari. 

Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya
Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya
Terdapat pelbagi koleksi ready made antaranya blouse, jubah, skirt dan lain-lain. Selain daripada pakaian ready made, mereka turut menjual pelbagai jenis koleksi kain ela seperti english cotton, kain sulam bandung, dan terdapat juga batik songket Sarawak yang menjadi hot design. Bukan itu sahaja, pada korang yang masih mencari baju untuk bridesmade perkhidmatan nanti, Qaseh Zamri turut menyediakan perkhidmatan sewa pakaian bridesmade. Ianya khas buat bakal pengantin yang inginkan kemeriahan bersama bridesmade.

Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya

Mudah sekarang kalau dapat sahaja baju mesti mencari pulak tudung yang sesuaikan? Tak pelru risau Qaseh Zamri pun ada menjual koleksi tudung antaranya shawl. Dah boleh ''matching'' kan dengan koleksi baju raya yang korang beli. Tak payah nak pikir panjang, datang terus ke butik Qaseh Zamri yang terletak di Rawang atau boleh jua membuat pembelian atas talian.



Untuk maklumat lanjut:

Qaseh Zamri Collection


Alamat butik: No.3a Jalan Desa 1/1 Bandar Country Homes
                        48000 Rawang, Selangor.

Waktu operasi : Isnin-Jumaat 9.00am-9.30pm 
                            Sabtu-Ahad 9.00am-7.00pm

No Tel: 013-3240813 (Pn Lina) 
            0122611441 (Pn Ida)
Facebook: Qaseh Zamri


Till Next Entry ye!!!

Salam Sayang

2 comments:

  1. banyak koleksi yang terdapat di Qaseh Zamri Collection ni..mmg xtau nk pilih lerr..

    ReplyDelete

FANPAGE

back off