Jom Klik

FEED EFG

Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016

Assalammualaikum w.b.t

Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016 | Lama rasanya Mrsyanie tak buat segmen terutamanya segmen blogwalking. Kali ini Mrsyanie buat khas sempena bulan hari jadi Mrsyanie iaitu bulan Mei (5). Mrsyanie akan terjah blog korang yang turut serta dalam segmen dan 5 blog Mrsyanie akan buat undian untuk dimasukan dalam bloglist Mrsyanie ye.  Semua berkaitan dengan nombor 5 kan hihi

Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016



Terasa lama tak buat segmen tau dan blogwalking pun mana yang sempat jew. Alhamdulillah selesai semua kerja Mrsyanie nak blogwalking semula blog korang dan blogger lain pun akan mudah nak blogwalking blog blogger lain. Jangan lupa join ye segmen tahun ini. 

Mudah sahaja untuk korang join, ikut arahan yang diberikan dibawah. 


Cara-cara untuk join Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016, syaratnya:


  1. Follow blog YanieYusuf
  2. Add google+ YanieYusuf
  3. Buat satu entry bertajuk : Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016
  4. Copy banner diatas dan backlink kan ke entry segmen ini
  5. Copy url entry korang dan pastekan di ruangan komen entry ini.

Mrsyanie akan buat satu entry link url bagi memudahkan korang semua blogwalking blog yang lain. Dan Mrsyanie akan pilih secara random 5 blog untuk dimasukkan dalam BlogList Mrsyanie. 

Terima kasih pada yang sudi join Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016

Tarikh akhir segmen: 31 Mei 2016



SENARAI BLOG


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

34 comments:

  1. rasanya yaya orang first yg join. eh? hihi...

    http://www.yayacendana.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    done join!!

    ReplyDelete
  2. farrah join sambil klik nuff :D

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  3. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  4. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  5. SAYA JOIN YAAA :)

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  6. Hi.. Cikla join... Btw happy bornday dear... May Allah bless u all the time. Amin....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  7. Saya join yep...
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  8. saya join sama....

    http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  9. As join :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  10. JOIN http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yanie tak dapat buka link tu..

      Page keluar: Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.

      Delete
  11. join ya..dah add fren..#599

    http://ceritaejoy.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  12. Lea join..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  13. InshaAllah ada masa saya nak join juga.
    Salam Jumaat! ;)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...

    Terima kasih untuk penganjuran segmen ini.

    Saya Join

    http://azlanrumadibloglist.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanie-yusuf-2016.html

    Semoga Allah Merahmati dan memberkati selalu..

    Jemput Singgah dan follow blog saya ye.

    AZLAN RUMADI
    www.azlanrumadi.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. salam..join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum...PC join juga..

    http://perducinta.blogspot.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  17. As slm...akak join ;)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  18. join..http://sweethoneyzz.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  19. Ann join :)
    http://rennyenqop.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan...

    http://www.jambubatublog.com/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016

    ReplyDelete
  21. AIn join :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  22. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  23. join..
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  24. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/05/segmen-blokwalking-2016.html

    ReplyDelete
  25. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  26. Nani join :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html#.VzcTzGN97IU

    ReplyDelete
  27. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  28. Salam kak yanie..ain dah Join ni.. :) hehe

    http://msnurain.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanie-yusuf-2016.html

    ReplyDelete
  29. http://araasharara.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  30. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

    ReplyDelete
  31. Jom join nak?

    https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-zafirah-nazri.html?m=1

    ReplyDelete

FANPAGE

back off