Jom Klik

FEED EFG

TGV Cinemas - MovieClub

 Assalammualaikum w.b.t

TGV Cinemas - MovieClub|  Entry yang lepas Mrsyanie ada gtau kan Mryanie baru je lepas layan movie Insurgent kan. Time tu lah Mrsyanie ditawarkan untuk sign up MovieClub TGV Cinemas. Tak pernah nak tahu kan, selalu nya Mrsyanie beli tiket wayang jew tak berminat nak join. Masa beli kat kaunter tu, jurutiket tu tawarkan untuk join MovieClub TGV Cinemas.  Apa kelebihan ye kalu join MovieClub TGV Cinema ni???




Kelebihan TGV Cinemas - MovieClub

 

1) Redeem TWO FREE movie tickets plus ONE regular popcorn set when you sign-up.

**Bagi permulaan daftar: Dua keping tiket wayang PERCUMA serta Satu set regular popcorn.

 

2) Redeem TWO FREE movie tickets plus ONE regular popcorn set on your birthday month.

**Sempena Hari Jadi ahli: Dua keping tiket wayang PERCUMA serta Satu set regular popcorn.

 

3) Earn MovieMoney on all purchases made online and in TGV Cinemas.

 

4) Special Screenings: Be invited to Movie Premiere and Special Screenings.

**Mendapat jemputan ke Movie Premiere dan Special Screenings.

 

5) Advanced Ticket Sales: Buy movie tickets ahead of others and get the best seats in the house.

 

6) Personalised e-Newsletters: Be the first to know the latest buzz on new movies & more.

7) Manage your account, view your transactions history and more.





Wow!! Menarikkan. Sangat untung time Mrsyanie daftar tu. Mrsyanie daftar sebelum gst jadi bayaran pendaftaran hanya RM28 sahaja. Siap dapat tiket free dan set popcorn lagi. Untung sangat tau.. Kalau tak daftar hari tu, Mrsyanie perlu membayar tiket berharga RM32 untuk seat couple tanpa popcorn set.. Dah untung berganda..So sapa yang belum daftar, cepat-cepat daftar MovieClub TGV Cinemas. Boleh pilih seat plak tu, mestilah Mrsyanie pilih seat couple kan. 





Bagaimana nak daftar:

Boleh daftar di mana-mana sahaja kaunter tiket TGV Cinemas diseluruh Malyasia dan boleh jugak nak daftar online, layari

https://www.tgv.com.my

 



Till Next Entry ye!!

Salam Sayang

1 comment:

  1. kalau dah register macam mana nak dapatkan "Redeem TWO FREE movie tickets plus ONE regular popcorn set when you sign-up.
    **Bagi permulaan daftar: Dua keping tiket wayang PERCUMA serta Satu set regular popcorn.
    ster macam mana nak dapatkan "
    nak kene pergi mana tgv dan mintak ke? tak faham laa :(

    ReplyDelete

FANPAGE

back off